Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ладика Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Фотіна Т. І. 
Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков, О. В. Кисельов, Л. М. Ладика // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2014_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 207.799 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шаповалов С. О. 
Аналіз дослідження соматич- них клітин молока кіз і моніторингові визначення їх рівня в стадах Східного регіону України [Електронний ресурс] / С. О. Шаповалов, Н. П. Русько, Л. М. Ладика, Т. І. Фотіна, О. Б. Кисельов, Т. М. Рижкова // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 8. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_8_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.356 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Ладика Л. М. 
Жирнокислотний склад м'яса кастрованих і не кастрованих козликів за різної інтенсивності росту [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. І. Цвіліховський // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2014. - Вип. 7. - С. 37-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2014_7_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.053 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ладика Л. М. 
Сучасний стан та перспективи розвитку козівництва в Сумському регіоні [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. О. Опара, О. Б. Кисельов // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.856 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ладика Л. М. 
Фізико-хімічний склад козячoго молока за умов проведення моніторингових досліджень його якості на сході України [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, С. О. Шаповалов, Т. І. Фотіна, О. В. Кисельов, В. О. Калашніков, Т. М. Рижкова // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_1_6
Наведено дані щодо моніторингових досліджень по встановленню референтних фізичних, технологічних, хімічних показників молока кіз, які надають змогу більш варіативно запроваджувати схеми розведення, спрямовані на покращання якості молока. Встановлено коефіцієнти перерахунку показників молока (щодо фракцій казеїну) від масової частки загального протеїну можуть використовуватися переробниками молока, за умов використання молока кіз у сироварінні. Встановлено референтний рівень сечовини для молока кіз, який складав у середньому 38 мг/дм3, може бути застосований як маркер протеїнового метаболізму в організмі кіз. У результаті експериментальних досліджень встановлено точку замерзання натурального молока кіз у Східному регіоні України, яка становить мінус 0,557 C, яка може бути використана для ідентифікації фальсифікації молока кіз водою.
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.738 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Ладика Л. М. 
Ріст і розвиток козликів української популяції молочних кіз при вирощуванні на м'ясо [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. О. Опара // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 212-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 685.127 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ладика Л. М. 
Фізико-хімічний склад козячого молока за умов проведення моніторингових досліджень його якості на сході України [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, С. О. Шаповалов, Т. І. Фотіна // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_3_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.963 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Кисельов О. Б. 
Продуктивні та якісні показники молока кіз у Сумському регіоні [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов, В. О. Опара, Л. М. Ладика // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 5. - С. 174-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_5_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.184 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ладика Л. М. 
Хімічні та імунологічні показники молозива та молока кіз протягом 70 діб після окоту [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков, М. М. Долгая // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(2)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 745.794 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ладика Л. М. 
Розробка технології пастеризованого млока з додаванням ваніліну і ? – каратину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 90-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.075 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Була Л. В. 
Оцінка робочих якостей собак норних порід в умовах Львівської області [Електронний ресурс] / Л. В. Була, Ю. М. Павленко, Л. М. Ладика, С. В. Свисенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2019. - Вип. 3. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2019_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.393 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Ладика В. І. 
Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика, А. О. Геліх, Н. В. Болгова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.05 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського