Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Ладика Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Фотіна Т. І. Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков, О. В. Кисельов, Л. М. Ладика // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2014_2_24
| 2. |
Шаповалов С. О. Аналіз дослідження соматич- них клітин молока кіз і моніторингові визначення їх рівня в стадах Східного регіону України [Електронний ресурс] / С. О. Шаповалов, Н. П. Русько, Л. М. Ладика, Т. І. Фотіна, О. Б. Кисельов, Т. М. Рижкова // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 8. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_8_11
| 3. |
Ладика Л. М. Жирнокислотний склад м'яса кастрованих і не кастрованих козликів за різної інтенсивності росту [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. І. Цвіліховський // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2014. - Вип. 7. - С. 37-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2014_7_6
| 4. |
Ладика Л. М. Сучасний стан та перспективи розвитку козівництва в Сумському регіоні [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. О. Опара, О. Б. Кисельов // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__27
| 5. |
Ладика Л. М. Фізико-хімічний склад козячoго молока за умов проведення моніторингових досліджень його якості на сході України [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, С. О. Шаповалов, Т. І. Фотіна, О. В. Кисельов, В. О. Калашніков, Т. М. Рижкова // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_1_6 Наведено дані щодо моніторингових досліджень по встановленню референтних фізичних, технологічних, хімічних показників молока кіз, які надають змогу більш варіативно запроваджувати схеми розведення, спрямовані на покращання якості молока. Встановлено коефіцієнти перерахунку показників молока (щодо фракцій казеїну) від масової частки загального протеїну можуть використовуватися переробниками молока, за умов використання молока кіз у сироварінні. Встановлено референтний рівень сечовини для молока кіз, який складав у середньому 38 мг/дм3, може бути застосований як маркер протеїнового метаболізму в організмі кіз. У результаті експериментальних досліджень встановлено точку замерзання натурального молока кіз у Східному регіоні України, яка становить мінус 0,557 C, яка може бути використана для ідентифікації фальсифікації молока кіз водою.
| 6. |
Ладика Л. М. Ріст і розвиток козликів української популяції молочних кіз при вирощуванні на м'ясо [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. О. Опара // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 212-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_55
| 7. |
Ладика Л. М. Фізико-хімічний склад козячого молока за умов проведення моніторингових досліджень його якості на сході України [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, С. О. Шаповалов, Т. І. Фотіна // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_3_54
| 8. |
Кисельов О. Б. Продуктивні та якісні показники молока кіз у Сумському регіоні [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов, В. О. Опара, Л. М. Ладика // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 5. - С. 174-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_5_39
| 9. |
Ладика Л. М. Хімічні та імунологічні показники молозива та молока кіз протягом 70 діб після окоту [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков, М. М. Долгая // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(2)__39
| 10. |
Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого млока з додаванням ваніліну і ? – каратину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 90-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_16
| 11. |
Була Л. В. Оцінка робочих якостей собак норних порід в умовах Львівської області [Електронний ресурс] / Л. В. Була, Ю. М. Павленко, Л. М. Ладика, С. В. Свисенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2019. - Вип. 3. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2019_3_14
| 12. |
Ладика В. І. Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / В. І. Ладика, М. М. Самілик, Л. М. Ладика, А. О. Геліх, Н. В. Болгова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_6
|
|
|